« Yannis Kondos | Hoofdmenu | Iacyr Anderson Freitas »

6-10-05

Reacties

Thomas

Ha Ton,
Wat een mooi toeval dit: was Kondos net aan het leren kennen & lezen; vanaf vandaag staat er een stukje van me over op www.literairnederland.nl, bij Dichtbundel van de week.
Goeds, Thomas

Kees Klok

Ik heb de recensie bij www.literairnederland.nl gelezen. Volkomen terecht dat er meer aandacht voor deze dichter zou moeten komen, maar Stella Timonidou en ik publiceerden vanaf 1999 diverse malen vertalingen van Kondos in literaire tijdschriften als Kruispunt, Ballustrada en (wijlen) Maatstaf. Nooit een reactie van een uitgever gehad, maar ja, literaire tijdschriften worden wel uitgegeven, maar bar slecht gelezen, ook door uitgevers vrees ik.

Ton van 't Hof

Wat een toeval, zoveel aandacht tegelijkertijd voor een relatief onbekende buitenlandse dichter als Kondos - maar zoals jullie al hebben opgemerkt, zeer zeker terecht. Opnieuw wordt hier voor mij bevestigd dat internet een geweldig informatiemedium is.

Thomas

ha Kees,
Ballustrada en Maatstaf stonden al wel vermeld op literairnederland, maar Kruispunt (en evt andere tijdschriften) nog niet: kun je me het jaar van betreffende Kruispunt geven, dan verbeter ik dat nog. Dank & groet, Thomas

Kees Klok

Beste Thomas,

Ik dacht dat het het internationale poezienummer van maart-juni 2001 was, maar ik weet het niet meer helemaal zeker, ik zal dat als ik tijd heb nog even nazoeken.

Kees Klok

Sorry, ik heb het al gevonden: het was niet in Kruispunt, in maar De Tweede Ronde, in het winternr. van 1999.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam is verplicht. E-mail adres wordt niet getoond bij de reactie.)

Annick Vandorpe

A.H.J. Dautzenberg

Het Gedichtenforum

Uitgeverij De Contrabas

Adverteren?

De Contrabas wordt meer dan 50.000 keer per maand bekeken. Wilt u ook tegen gunstige tarieven adverteren? Neem dan contact met ons op via email.

Twitter

Zoeken

Colofon

Redactie: Chrétien Breukers. Medewerkers: A.H.J. Dautzenberg, Kees Klok, Joris Miedema, Luc de Rooy, Jürgen Smit, Willem Thies, Annick Vandorpe, en Abe de Vries. Reacties onder eigen naam of dichters- pseudoniem zijn zeer welkom. Anonieme of niet ter zake doende reacties worden verwijderd.
http://www.buttonshut.com/

Elders

Google Nieuws

FeedCount

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005